Produsele pe care le comandați de pe platforma noastră online, www.totulpentrucaini.ro, pot fi expediate în orice colț al României. În momentul plasării comenzii, vă rugăm să specificați adresa la care doriți să fie livrate produsele. Dacă doriți, aveți opțiunea de a alege o adresă de livrare distinctă de cea de facturare.

După ce ați plasat comanda, veți primi prompt un e-mail de confirmare. Nu există o valoare minimă pentru comenzi. Livrarea se realizează prin intermediul serviciului de curierat Cargus. Costurile de livrare sunt suportate de către dvs., cu excepția comenzilor care depășesc suma de 200,00 lei (acestea beneficiază de livrare gratuită).

Taxele pentru livrare sunt după cum urmează:

• Livrare gratuită prin curier rapid pentru comenzile ce depășesc 200 lei.

• Tarif fix de 20,00 RON pentru comenzile ce nu depășesc 200 lei, valabil în întreaga țară, indiferent de localitate.

Termenul de livrare este estimat la 1-2 zile lucrătoare. Programul de livrări este de luni până vineri, între orele 09:00 și 18:00.

Opțiuni de Plată:

• Plata la livrare (ramburs), suma se achită în momentul primirii coletului de la curier.

• Plata cu cardul la livrare, suma se achită în momentul primirii coletului de la curier.

• Transfer bancar către contul RO52RZBR0000060021681770, conform detaliilor din factura proformă emisă de compania noastră. Comenzile vor fi expediate după ce tranzacția a fost confirmată.

• Plată cu card bancar prin intermediul procesatorului de plăți Netopia. După finalizarea comenzii, veți fi redirecționat către pagina de procesare pentru a introduce detaliile necesare plății.

Prețurile afișate pe site includ TVA și sunt actuale la momentul consultării.

Product added to wishlist
Product added to compare.

Acest site utilizează cookie-uri. Prin continuarea navigării pe site, sunteți de acord cu politica noastră de utilizarea de cookie-uri. Afla mai multe